Golden Rose Velvet Matte Lipstick Review pt.1

by - 12:46



Привет на всички!

Най-накрая слънцето се появи за малко повечко време и ми позволи да направя снимки за блога. Видях, че съм пропуснала да направя ревюта на доста продукти, които бяха включени в поста с новите придобивки за април и май, а вече наближава нов такъв с придобивки за юни и юли. Реших все пак да направя ревютата, а вече мина и време и имам повечко впечатление за продуктите, които ще ви представя следващите няколко дни.

Днес започвам с ревю на матовото червило на Golden Rose - Velvet Matte Lipstick. Купих го преди два месеца за сватбата на една приятелка. Честно казано, не знам защо избрах точно матово червило, може би ревютата на блогърките и любопитството ме подтикнаха, но никак не съжалявам. Червилото вече е било обсъждано в доста български блогове и мненията са силно положителни. Моето също е такова.

Цвета, който избрах е 01 - доста интересен кафяв цвят, на мен ми бие леко на оранжево, но е доста приятен. 



Много харесвам кафяви, тъмни червила. За съжаление в магазина светлината много лъже и след като се прибрах установих, че цвета няма много общо с това, което исках, но все пак ми хареса. Цвета е плътен и покрива добре устните и с едно нанасяне.


Като цяло съм много доволна от червилото, защото не изсушава устните - факт. Също така привлича и вниманието :) Хубаво е преди употребата му да се направи една ексфолиация на устните, иначе ще изглеждат ето така (*постарах се да хвана цвета на естествена светлина, но пак се разминава леко от действителния):





Единственото, което не ми хареса много е трайността му. По време на сватбата ми се наложи няколко пъти да го повтарям. Вероятно и още не бях свикнала с такава текстура върху устните си и доста честичко си облизвах устата (хаха сигурно съм била смешна гледка отстрани). Това може би също се е отразило на трайността му.




Цената на червилото беше около 4 лева по спомени, количеството е 4,2 грама, а цветовете бяха доста ограничени като избор.

Надявам се това кратко ревю да ви е било приятно и полезно, аз мисля да продължа да си купувам от тези червила, стига да намеря цветовете, които ми допадат.



Love you,


XOXO








You May Also Like

6 коментара

  1. Приятен кафенеещ нюд.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даде най-точното описание на цвета, който някой може да даде :)

      Изтриване
  2. Доста добре изглежда това червило на устните. Макар че в гилзата първоначално ме стресна ахахахах

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ахахах Мери, да ти кажа и аз се стреснах като се прибрах и го видях, но после ми хареса как седи на устните, въпреки че няма почти нищо общо с цвета, който исках хаха...

      Изтриване
  3. hey how are you?
     Great Blog! I love the style of it



    visit my pages if you like
    Blog | Facebook | Bloglovin | My new shoes

    let me know what you think :)

    would you like to follow each other?

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥