Catrice Prime and Fine Make Up Transformer Drops Darkening

by - 10:58


Здравейте прекрасни!

Неделно искам да ви споделя впечатленията си от Catrice Prime and Fine Make Up Transformer Drops, които вече сте виждали в поста с любимците ми за октомври.


Всички знаем колко е неприятно когато се приберете от магазина с нов ФДТ-ен и той се оказва прекалено светъл или тъмен за вас. Catrice Prime and Fine Make Up Transformer Drops са трансформиращи капки, които дават възможност да изсветлите или потъмните ФДТ-ените си. На нашия пазар се предлагат два цвята- Lightening, който е изсветляващ и Darkening, който се използва за потъмняване.


Идеята на тези капки е да трансформират ФДТ-ените ви, а защо не и коректора в цвета, който ви е необходим. Обаче се оказа, че този тъмен цвят става и за затопляне и основа за бронзираща пудра. Лично аз го взех с тази цел, а не за да го смесвам с ФДТ-ена си. 


Цвета е силно пигментиран, ако го използвате за смесване няма да ви е необходимо голямо количество. Като основа под бронзираща пудра или контуриране също не е лоша идея да сте по-пестеливи, на кожата цвета леко оранжевее (но не е толкова силно изразено, както изглежда на снимката долу), според мен за светли кожи няма да е подходящ. 


 Консистенцията е по-скоро течна, няма някакъв специфичен аромат. За затопляне на лицето го разнасям съвсем леко с пръсти и след това минавам отгоре с гъбка. Малко е труден за преливане, ако прекалите с количеството има вероятност да станете на петна. Иначе като издържливост няма забележка.
Относно истинското им приложение като транформиращи капки - пробвах да ги смеся с ФДТ-ен на Catrice и наистина си вършат добре работата. 

Catrice Prime and Fine Make Up Transformer Drops Darkening + Catrice All Matt Plus 020 Nude Beige

Не зная как ще се държат капките с различните ФДТ-ени, за в бъдеще бих ги тествала със всички, които имам в момента. Но за цената си от малко над 7 лева мисля, че тези капки не са лошо решение ако сте сбъркали цвета на ФДТ-ена си или пък лятото любимите ви ФДТ-ени са ви прекалено светли, и обратното - зимата прекалено тъмни. Като основа под бронзиращата пудра също не са лоши, защото задържат цвета за по-дълго време.




You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥