Catrice Art Couleurs Eyeshadow 070 Ashton Copper

by - 10:41


Здравейте, красавици!

Продължаваме с грим-ревютата и днес с голямо удоволствие ще споделя мнението си за Catrice Art Couleurs Eyeshadow 070 Ashton Copper. Харесах тази сянка от първия момент и смея да твърдя, че като качество и пигментация не отстъпва на сенките от по-скъпи брандове.


Catrice Art Couleurs Eyeshadow 070 Ashton Copper е част от някои от новите продукти, които Catrice пуснаха по магазините. Интересното в случая е, че сенките от тази серия могат да се вадят от кутийките си и така можете да си сглобите собствена палитра, а Catrice предлагат празни палитри, които можете да запълните. Иначе опаковката е стандартна и се затваря доста добре.


 070 Ashton Copper е цвят, към който май съм пристрастена, защото имам поне още 3 единични сенки в подобен цвят на различни марки. Цвета е типичен меден със силен металически ефект. На снимката по-долу ще видите, че сянката не се сработва с базата ми за сенки, която убива металическия й ефект (на снимката в дясно). Като цяло цвета е отлично пигментиран и според мен дори няма нужда от база за да се прояви на макс. Но пък ще ви е необходима база ако искате да задържите цвета цял ден.


Пигментацията вече я коментирах. Няма разпрашване при нанасяне, текстурата не е суха, по-скоро е кремообразна. Не се събира в сгъвките на очите с времето. Но все пак към края на деня цвета леко започва да избледнява. 

Няма как да не харесвам тази сянка поради ниската й цена и страхотното качество. Цвета е много актуален за сезона, металическия ефект също. Не знам дали бих купила други цветове от тази серия на Catrice, може би трудно бих устояла на 140 Secrets of Le Chrome, но тествах всички металически цветове и нямат грешка от към пигментираност.





You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥