Montagne Jeunesse Hot Chocolate

by - 17:03





Здравейте красавици!

Отдавна имам голямо желание да споделя мнението си за затоплящата се маска с шоколад и портокал на Montagne Jeunesse и ето, че времето й дойде. Изхабила съм две опаковки от маската и скоро започнах трета, така че мнението ми за нея не е от вчера.


Вече съм ви разказвала за маските на Montagne Jeunesse в тази публикация, която е за друга тяхна маска. Тази с шоколад определено ми е по-любима и едва ли някога ще спра да я използвам, защото много ми харесва като ефект, а и като аромат. На горната снимка можете да видите състава на маската. Цвета й е кафяв и има страхотен, ама наистина страхотен аромат на шоколад и портокал. Предназначена е за дълбоко почистване на порите, благодарение на средиземноморската глина в състава й, а в същото време шоколада и портокаловото масло подхранват кожата. Нанася се на почистена кожа, оставя се да подейства 10-15 мин и след това се измива добре. 


Моята кожа е нормална, зимата се появяват по-сухи участъци. Но има дни, в които я усещам толкова замърсена и има нужда от едно по-дълбоко почистване. За това и не използвам маската често, а само когато усетя, че имам нужда от нея. Аромата на шоколад и портокал ми действа успокояващо и през 10-те минути, които съм с маската на лицето задължително похапвам шоколад. Държа да отбележа - маските не се ядат! :) След нанасяне се усеща затоплянето, което на мен също много ми допада, особено студените месеци си беше голямо удоволствие. След измиване усещам кожата си по-чиста и гладка. И все пак не препоръчвам маската на хора със суха кожа, понеже има леко изсушаващ ефект (както и повечето маски с глина). Задължително след измиване нанасям голямо количество хидратиращ крем. Според мен маската е най-подходяща за хора с нормална към мазна кожа. Една опаковка ми стига за около 4-5 нанасяния, като за целта си служа винаги с четка. Маската оцветява дрехите, така че имайте едно на ум, когато я използвате, а и се измива малко по-трудно от кожата. Цената й варира около 2 лева и може да се намери във BeFit и Лили, както и в други вериги, които се предлагат маските на Montagne Jeunesse.

Вие използвали ли сте маски на марката и имате ли си свой фаворит?


Love you,

XOXO










You May Also Like

14 коментара

  1. В момента използвам Manuka honey peel off маската на марката и съм много доволна. Тази с шоколад все не мога да я намеря в близките дрогерии, постоянно е свършила и явно има защо :D Когато най-накрая успя да я хвана определено ще я пробвам тъй като и аз търся дълбоко почистване от време на време и хубаво подхранване. А аромата е огромен плюс! :))

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина много бързо свършва, аз сега съм в търсене на тази с бял шоколад :)

    ОтговорИзтриване
  3. Кога са заредили в ДМ марката, че аз само в Лили съм ги виждала? Иначе и на мен тази ми допадна, имам като твоята кожа, но не мисля че изсушава много. Ползвах я лятото аз, останалите ми 5-6 вида все още не съм отворила....

    ОтговорИзтриване
  4. A, благодаря за корекцията, имах предвид BeFit, така е като пиша две публикации едновременно :) Лятото изобщо не ми изсушава кожата, но зимата го усещам леко. Ще чакам съвет коя друга да пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  5. Непременно. Много ме е яд, че си изгубих с белият шоколад, а нея само в сайта beautycosmetics я има, но заради една маска само не мога да пусна поръчка. Постоянно ми е в главата обаче и скоро ще прегреша, усещам!

    ОтговорИзтриване
  6. Точно днес гледах тази маска! Имам още няколко сашета, след което ще пробвам и тази :))

    ОтговорИзтриване
  7. Любим аромат :)) При мен няма изсушаващо действие обаче :))

    ОтговорИзтриване
  8. Само там ли я има, и аз я сънувам вече :D

    ОтговорИзтриване
  9. Ще чакам с интерес и твоето мнение :)

    ОтговорИзтриване
  10. Аромата е наистина страхотен. Явно само на мен ми изсушава леко, не е силно и дразнещо изсушаване, но го има. Лятото нямам този проблем, но зимата и кожата ми става доста суха на места.

    ОтговорИзтриване
  11. Ивелина Иванова18 март 2015 г. в 19:13

    Любимата ми маска! Вече не знам колко опаковки съм изхабила, но все не успявам да запазя непокътната за снимки :D Страхотна е, в София все не успявам да я срещна по магазините, но когато съм си в Пловдив се зареждам :))

    ОтговорИзтриване
  12. Подтикната от твоето мнение пробвах маската и много ми хареса, а за аромата-нямам думи.. едва се сдържах да не си хапна :D Как я съхраняваш, след като си я отворила?

    ОтговорИзтриване
  13. Много се радвам, че маската ти е харесала, наистина е много ароматна и чисти добре. Аз прегъвам крайчето на опаковката и залепвам с тиксо, и после я слагам в найлонова торбичка от тези които се затварят отгоре. Не ми е изсъхвала до сега, дори един път си поседя отворена една седмица, но нищо й нямаше, но все пак е добре да се затвори.

    ОтговорИзтриване
  14. Благодаря, така ще я съхранявам :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥