По един любимец от марка - част 1

by - 17:09


Здравейте, момичета!

В днешния пост реших да събера по един любимец от всяка марка козметика, която използвам в момента, като съм включила само марките, от които имам по 3 или повече продукта. Ето защо няма да видите продукти на Revlon и L'Oreal например, защото съм използвала много малко техни неща и няма как да кажа кое е най-доброто според мен от тези марки.
Разделих публикацията на две части, като днес ви показвам по един любимец от марка за декоративна козметика.


Golden Rose 

Признавам, марката ми е една от любимите (публикация с продуктите, които съм използвала от марката можете да видите тук). Трудно ми беше да избера един продукт, но все пак се спрях на матовите им червила Longstay Liquid Matte Lipstick, а цвета, който използвам най-често е 21. Всички знаете и сте челимногобройни ревюта за тези червила - супер са за цената си. Имат отлично покритие и издържливост, но леко пресушават устните. За да не ми изсушават устните използвам Golden Rose Prime & Prep базата за устни. 

Essence

Най-трудно ми беше да избера продукт от Essence, защото имам много продукти от марката и всичките си ги обичам. И все пак избрах водоустойчивата очна линия Liquid Ink, която обожавам, не съм намерила до сега очна линия, която да замести тази. Наситен черен цвят и никакво мърдане докато не я сваля. Чудих се дали да не избера прозрачната пудра на марката, която използвам от години и купувам редовно, но напоследък ми се струва, че има нещо променено във формулата и пудрата вече не е толкова добра, колкото беше преди.

Catrice

Тук избора беше лесен - най-добрия коректор за мен Catrice Liquid Camouflage. Има отлично покритие, не пресушава и не се врязва в линиите под очите, а и има подходящ цвят, който да ми пасва.

Maybelline

И тук падна колебание, тъй като Fit Me серията ми допада страшно много, харесвам коректора, пудрата и ФДТ-ена, но все пак реших да заложа на базата Baby Skin Warm Apricot, която много си пасна с моята кожа и е точно това, което съм искала от база - да изглади кожата ми, да не е матова и да улесни нанасянето на ФДТ-ена.



Lavera

Нямам много продукти на Lavera, но все пак реших да ги включа. Гланца Glossy Lips* ми е голям фаворит и е единствения гланц, който не спирам да нося от както го имам и преди месец най-накрая го свърших. Придава цвят на устните, не лепне и се усеща "гладко" върху устните.

Wet n'Wild

Избора ми не беше труден - избрах Megaglo Highlighting Powder. Мислех да сложа сянката Cream Brulee на негово място, но хайлайтърите на марката наистина са топ. Придава чудесен блясък на кожата, не седи изкуствено.

Rimmel

От Rimmel също съм пробвала доста неща, но ФДТ-ените например не можаха да ми харесат. За това избрах тези сенки под формата на молив - ScandalEyes Eyeshadow Stick, които са чудесни и като основа. Много икономични, отлично пигментирани, не се врязват в сгъвките на клепачите. Много са трайни.

Manhattan

Отново марка, от която съм тествала доста неща, но червилото All In One Lipstick* е най-любимото ми от всички, които имам и сте го виждали сигурно милион пъти. Има студен подтон, цвета е 230 Hip Hazelnut. Не е матово, но има най-готината подхранваща формула. Не е много трайно в предвид, че е кремообразно, но има много добро покритие и изчезва постепенно от устните. 

H&M

Тук избора ми не беше много труден - сенките Colour Essence Eye Cream. Вече ви показвах кафявия цвят в любимци, защото освен за клепачите е идеален и за оформяне на вежди. Имат кремообразна, но пухкава текстура и са много пигментирани и трайни върху клепача.


Llums

Напоследък си купих доста неща от марката, вероятно ще ги събера в един сборен пост след време. Но от всички най-много ми хареса тази палитра 05 Delicious Nudes. Цветовете й са много свежи и тази палитра използвам всеки ден за да правя грима си. Според мен е много подходяща за начинаещи в грима. 

Kiko Milano

Докато бях във Виена имах възможност да си купя доста продукти на марката. Не съм ви ги показала, защото очевидно съм много назад с някои постове, но и до тях ще стигна. От всичко, което имам на Kiko фаворит се оказа този лимитиран руж Rebel Bouncy 01 Velvety Peach. Има страхотна текстура, нанася се изключително лесно и придава свеж вид на бузките. Супер готино попадение, жалко че е лимитка.


Max Factor

От продуктите на Max Factor безспорно фаворит ми е базата Facefinity All Day Primer. Освен, че изглажда кожата перфектно и я подготвя за ФДТ-ена, тя има и SPF 20. Подновявах я два пъти, но я замених с тази на Maybelline.



Bell

Още една марка, за която трудно си избрах любимец, но все пак заложих на контуриращия стик HypoAllergenic Contour Stick*, който е в особено подходящ за моята кожа нюанс. Идеално се слива с кожата ми, нанася се лесно и се прелива още по-лесно, седи естествено и е много издържлив.


Това бяха всички продукти, които успях да разделя от всяка марка, която използвам и ми е добре позната. Очаквайте скоро и част 2 с продукти от бялата козметика, мисля че ще се получи един интересен пост. 

А аз предизвиквам колежките - блогърки да споделят по един любимец от марка :)









*Продуктите, отбелязани със звезда са ми предоставени от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥