Catrice Camouflage Cream Wake Up Effect Review

by - 19:58

Здравейте, красавици!

Април вече си тече, а нови публикации чакат да видят бял свят. Днес ще ви споделя мнението си за Catrice Camouflage Cream Wake Up Effect, който е един от новите цветове от така любимата камуфлажна серия на марката. 


До колкото знам новите цветове се намират и на нашия пазар и всъщност новото е това, че се предлагат в зелен, жълт и розов цвят, като идеята им е да корегират различни несъвършенства. Зеленият е за прикриване на червенини, жълтият е за прикриване на тъмните кръгове под очите, а розовият озарява погледа и го "съживява" ако мога така да се изкажа.


Консистенцията на Catrice Camouflage Cream Wake Up Effect е кремообразна и бих могла да кажа, че е доста по-кремообразна от стандартния коректор на марката, който вече сте виждали в блога, а и в много други.  Хубавото на тези коректори е покритието, което дават - плътно, но в същото време се прелива добре и позволява наслояване. 


Цвета на Catrice Camouflage Cream Wake Up Effect  е  светло розов - цвят, който би трябвало да прикрие умората и да освежи погледа. 

На долната снимка в ляво без коректор, в дясно с коректор.

Харесвам Catrice Camouflage Cream Wake Up Effect, който въпреки че не се справя идеално с тъмните ми кръгове (*но не му е и това задачата-жълтият коректор е предназначен за това), е една добра основа за другия ми коректор на Maybelline, като тази комбинация тотално прикрива всичко. Коректора успява някак си да ми съживи погледа, а ако не "страдате" от тъмни кръгове, то със сигурност ще ви хареса ефекта му. Лично аз го нанасям с пръсти или бюти блендер, но като че ли с блендера има отнемане на коректора, така че с пръсти резултата повече ми допада.
Catrice Camouflage Cream Wake Up Effect е поредния бюджетен коректор на марката, който използвам с удоволствие и се радвам, че веднага влезе в действие макар и в комбинация с друг коректор.







You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥