Galenic Purete Sublime Cleansing Gel Review

by - 18:08


Здравейте, здравейте!

Неделя ми е един от любимите дни за писане на ревюта, за това и днес ще ви разказвам за Galenic Purete Sublime Cleansing Gel. Използвам гела от доста време и до скоро все още се колебаех дали ще се превърне в любим продукт или не, но след като го изхабих до край си затвърдих мнението - харесва ми!


Galenic Purete Sublime Cleansing Gel е почистващ гел за лице, предназначен за комбинирана кожа, който почиства лицето от замърсявания и грим. Количеството на тубичката е 150 мл., а тук е мястото да вметна, че новия дизайн на опаковките на марката много ми допадат, особено новото лого. Galenic Purete Sublime Cleansing Gel  може да се намери в аптечната мрежа, като цената му не е много ниска - около 30 лева, но от марката често пускат промоции, често съм го виждала на половин цена, та и по-малко.

Съдържание:


В състава на гела влиза себорегулиращ цинк, както и флорална вода от Хамамелис. Между другото аромата на този гел страшно много ми хареса - свеж и флорален, като че ли долавям нотките на жасмин. Консистенцията на Galenic Purete Sublime Cleansing Gel  е сравнително течна, имайте го в предвид, защото можете да излеете повече продукт от необходимото. Като действие нямам забележки - използвам гела всяка вечер в последните около 3 месеца и наблюденията ми показват, че гела се справя добре с грим (без водоустойчив) - когато мина с мицеларна вода са останали минимални следи от спирала. Гела образува добра пяна, но леко изсушава кожата ми, което според мен е нормално като се има предвид, че гела е предназначен за комбинирана кожа. Аз бих допълнила, че е много подходящ за мазна кожа, а и добре се отразява на пъпките, които ми се появиха в последно време. Не усещам опъване, дразнене на очите и тем подобни неприятни истории.


Като цяло Galenic Purete Sublime Cleansing Gel много ми хареса, единствен недостатък за мен е малко високата му цена, но като се има предвид качеството и това, че е много икономичен бих го повторила.









*Продукта ми беше предоставен за тестване от PR на марката. Мнението е изцяло мое, не е повлияно по никакъв начин и е базирано на личния ми опит с продукта.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥