H&M Pure Radiance Powder Blushers Review & Swatch

by - 12:39


Здравейте, прекрасни!

Дойде ред и на тези две красоти да бъдат представени в блога. Знам, знам, че вече е късно за тях, защото след последната разпродажба в H&M едва ли вече могат да бъдат намерени, но пък ако случайно ги видите искам да ви разкажа, защо да не ги подминавате.


H&M Pure Radiance Powder Blushers са прахообразни ружове, които ме впечатлиха първоначално с опаковката, но някак си все не ми се влагаха 15 лева за точно тези ружове. Предполагам е ясно, че след като ги видях намалени на 3 лева едва се стърпях да не награбя всички налични цветове...


Ружовете идват в стилни, картонени кутийки, а самия руж в в супер cute малки, пластмасови опаковки, които ме грабнаха веднага.


Цветовете, които избрах са кораловия Cantaloupe, който между другото не е изобщо натрапчив, а напротив, много приятен и лек, със съвсем фини частици. Използвам го повече като хайлайтър, тъй като цвета е светличък за моята кожа. Другия цвят е Pale Pink - светло-розов и отново лекичък, трудно се проявява на моята кожа, но пък с малко повече упорство нещата се подреждат :)


И двата цвята можете да видите на долната снимка, на дневна светлина.


Отново сполучлива покупка, не бих казала че H&M Pure Radiance Powder Blushers обезателно трябва да присъстват на тоалетката ви, не смятам и че редовната им цена е оправдна, в случая като пигментираност има какво още да се желае според мен, но пък са си sale попадение от всякъде.
















You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥