Essence Vintage Rose Eye Palette Review & Swatch

by - 16:54


Здравейте!

Закъснелите постове продължават да излизат на яве и ето, че достигнах до ревюто на една от новите палитри на Essence - Vintage Rose Eye Palette, която е част от серията, разработена съвместно с четири популярни блогърки.


При бърз преглед и суотч на четирите палитри установих, че само Vintage Rose ми пасва като цветове и идея, за това и грабнах нея. Вероятно все още я има налична в някои магазини, а цената и беше около 11 лева.


Опаковката има много приятен дизайн, страшно лекичка е и е on the go продукт за мен, защото си я разнасям навсякъде със мен. Капака се затваря с магнит, но пък е достатъчно стабилен за да не се отвори в чантата ви примерно. Освен това на капака има разположено огледалце, което е много удобно когато сте в движение.


Към палитрата има малка четчица с два края - един за сенки и един за очна линия.


Самата палитра съдържа 5 цвята сенки за очи, един хайлайтър и очна линия под формата на гел. На долната снимка можете да видите как изглеждат цветовете на дневна светлина.


Hello, glow! е хайлайтъра в палитрата. Има множество блестящи частички и златист оттенък. Цвета е добре пигментиран, не се разпрашва.

Earth & Love е тъмно-кафяв, шоколадов цвят, който също съдържа съвсем фини шимъри. Цвета отново има добра пигментация, не се разпрашва и се прелива лесно.

Hazel eyes е лешниково - кафяв цвят, който на моите клепачи не изпъква. Леко ми се разпрашва при нанасяне,

Charming mauve е сиво-лилавеещ на цвят. Използвам го в сгъвката на клепача. Не е много пигментиран, малко по-трудно го преливам.

Velvet rose е матов розов цвят, който рядко използвам. Има много приятна текстура, лесно се прелива, не се разпрашва.

Shimmer on you е бял шимър, който на пръв поглед много си прилича с хайлайтъра в палитрата, но при него го няма златистия нюанс. Малко по ронлив ми е в сравненеие с Hello, glow!

Secret key eyeliner е гелообразна очна линия, която на първо четене сметнах, че е черна, а после забелязах че е тъмно-кафява (освен ако очите не ми изневеряват). С четката от комплекта можете да получите една задоволителна очна линия, но за съжаление при мен цвета леко прозира, колкото и да наслоявам.

Финално, колебая се в интерес на истината! Палитрата има много хубави цветове и е добре замислена, но при някои от цветовете има какво още да се желае. Въпреки това, палитрата си заслужава, защото е компактна, съдържа достатъчно цветове за бърз и ежедневен грим, а и цената й е много достъпна.












You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥