Catrice Camouflage Cream Concealer Review

by - 22:04





Здравейте!

Днес, след дълго отлагане, реших да ви разкажа на кратко впечатленията си от коректора Catrice Camouflage Cream Concealer. Едва ли има вече блогърка, която да не ви е разказвала за него и за това колко е страхотен. Е, и моето мнение не се различава много, но има някои неща, които в началото ме накараха да не го харесвам, но в последствие успях да го "адаптирам" и да го вкарам действие за прикриване на тъмните кръгове под очите.


Първо да ви разкажа за опаковката, която е пластмасова и с капачка на винт. Както се вижда и от снимките, капачката не устоя на постоянното разнасяне в несесера и се спука на третия ден. Както и да е, не го отчитам като минус, опаковката си е ок, затваря се плътно, но ако не си падате по ровене в бурканчета и кутийки, мисля, че идеята няма да ви хареса. Количеството на коректора е 5 гр., цената му беше малко над 6 лева по спомен. Срока на годност след отваряне е 6 месеца.


Цвета, който аз си избрах е най-светлия предлаган - 010 Ivory. Предлагат се още два цвята, аз не знам защо се подведох и избрах този, по-добре беше да взема следващия цвят, тъй като много бързо потъмнях, но нищо не пречи да взема и друг цвят, въпреки, че за 6 месеца трудно ще ги изхабя и двата.


Коректора няма никакъв аромат, поне аз не долавям такъв. Както и името му подсказва коректора е кремообразен, на мен ми идва малко сух, отдавам го на факта, че до сега съм използвала само течни коректори. 


Покритието му е отлично, прикрива много добре всичко. Икономичен е понеже и малко количество е достатъчно за пълно покритие. Нанася се лесно, аз го правя с пръсти и разнасям с потупващи движения до пълно преливане. Пробвала съм и с четка, но след това пак се налага дооправяне с пръстчета.


Както казах, коректора ми идва една идея по-сух от колкото ми се искаше. Околоочната зона при мен е леко суха след зимния сезон. Но успях да се справя с това, както и с прекалено светлия цвят. 
Преди да го нанеса слагам хидратиращ околоочен крем и след като попие много, ама много добре в кожата нанасям коректора. След тази "процедура" не виждам врязвания в линиите около очите, но наистина при мен е задължителна силната хидратация, иначе използването на този коректор е почти невъзможно за прикриване на тъмните кръгове и всяка една линийка излиза на яве.
След като съм го нанесла слагам ФДТ отново с потупващи движения и накрая фиксирам леко с прозрачна пудра. Така коректора ми се задържа около 5-6 часа. 
Прикрива добре и всякакви други несъвършенства, пробвах върху белег и се получи много добре.
Въпреки сложният процес на нанасяне под очите (това се отнася до мен, при вас може да няма такъв проблем), бих го купила отново, много ми хареса как прикри сините нюанси :)

А вие пробвали ли сте Catrice Camouflage?


Love you,

XOXO








You May Also Like

2 коментара

  1. Не съм го пробвала, но изглежда доста добре! В момента имам два коректора и определено изкам да ги изхарча преди да си купя нов ...

    ОтговорИзтриване
  2. Добра стратегия, и аз не обичам да трупам, така че... има много, ама много добро покритие наистина :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥