Vichy Idealia Smoothing and Illuminating Cream Review

by - 13:51




Здравейте красавици!

Отдавна се каня да направя публикация за Vichy Idealia Smoothing and Illuminating Cream за нормална към смесена кожа, тъй като това е втората опаковка, която използвам и вече съм се убедила в качествата му. Използвам го от 5 месеца и съм изключително щастлива, че намерих продукт, който идеално да пасва на кожата и нуждите ми (*всъщност той ме намери). От сега искам да спомена, че крема е идеален за топлите месеци от годината, но за зимата е прекалено лек, поне за мен. Но за това ще ви разкажа по-надолу.


Vichy Idealia е дневен крем с изглаждащ и оздравяващ ефект, който изравнява тена, изглажда релефа и намалява бръчките (*ако има такива). Крема е подходящ за всяка възраст, като аз препоръчвам да се насочите към него поне след 25-тата си година. Идва в картонена кутия, в обичайния за Idealia серията, розов цвят. 


На дъното е написан състава на крема:


Количеството е 50мл., а срока на годност след отваряне е 12 месеца.
На опаковката е дадена общата информация за крема, който не съдържа парабени, хипоалергенен, подходящ за чувствителна кожа и обогатен с термална вода Vichy. Крема се предлага в два варианта - за нормална към смесена кожа и за суха кожа.


Самия крем е в стъклено бурканче, с капачка на винт, много стабилно и малко тежко.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ












+ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪСТАВКИ
Аденозин: стимулира клетъчното обновяване и подсилва подмладяващият ефект на КОМБУЧА

Липохидрокси киселина: с нежно ексфолиращо действие, което подпомага усвояването на Комбуча и аденозин в кожата.
[Произход]
Концентрат от антиоксидантен чай с широкоспектърно действие, резултат от забележителен биотехнологичен процес, който запазва естествените свойства на чая и увеличава неговата ефективност.


[Състав]
[Витамини + Пробиотици + Полифеноли + Алфахидрокси киселина]Комбуча съчетава в себе си уникални съставки, които не подлежат на изкуствено синтезиране.

РЕЗУЛТАТИ


Възстановява поведението на здравата кожа на всички нива: клетъчно, пигментно и съдово.
РАФИНИРА ПОВЪРХНОСТТА: 
Неравностите по повърхността на кожата се заглаждат,
порите се свиват.


ИЗРАВНЯВА ЦВЕТА: 
Кожата става по-сияйна и свежа.
Пигментацията - по-хомогенна,
а капилярите - по-малко видими

НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ:Подобрява еластичността на кожата като противодейства на втвърдяването на колагеновите фибри и формирането на бръчки.


Това е информацията, която е дадена в сайта на Vichy относно активната съставка Kombucha, и която нарочно ви показвам директно тук.
Крема е розов на цвят, с течна консистенция, много прилича на гел, но не е и има страхотен аромат, който е характерен за цялата серия Idealia.


А сега и моето мнение:

Крема определено има хидратиращи свойства, но за мен е доста лек за зимния сезон, за това бих го използвала предимно в топлите месеци.
Перления прах, който се съдържа в крема наистина си показва ефекта, тъй като прави кожата наистина искряща (*а.к.а. сияйна). След 5 месечна употреба, в комбинация с Vichy Idealia Life Serum, най-накрая тена на лицето ми стана по-равен. В момента лицето ми има доста по-здравословен вид от преди. Нямам бръчки, имам само фини линии на челото, тъй като се мръщя често, но там ефект от крема не намирам. Но пък за другите неща, които са обещани от Vichy няма как да споря, тъй като са изпълнени. Кожата ми става мекичка и гладка след нанасяне на крема, не оставя мазен филм, попива бързо и е доста икономичен. Не усещам и лепнене, което  понякога се е случвало, когато използвам крем с подобна консистенция. Виждам и малка промяна в тъмните кръгове под очите, които са една идея по-малки. Аромата, вече споменах е много приятен, не много натрапчив. Цената на крема е около 50 лв., която според мен си заслужава, ако искате наистина качествен продукт, който да направи вида ви по-свеж и здрав, но не съм сигурна, че ще прави чудеса с бръчките, но все пак не е и крем, който да се бори с тях, а просто да поддържа лицето сияйно и красиво, както и да премахне малки несъвършенства, неравности и да изравни тена.


Надявам се ревюто да ви е било полезно и информативно.



Love you,

XOXO





You May Also Like

7 коментара

  1. Пробвала съм тестерче на крема и на мен много ми допадна :)

    ОтговорИзтриване
  2. Преди месец и аз си взех същото кремче на Vichy,но за суха кожа. Въпреки че сравнително кратък период съм го ползвала съм изключително доволна от него. Икономичен е, прави кожата мекичка и хидратирана, и найстина тена на кожата става сияен. Взех си и Idealia за околоочен контур. На моята кожа и двете кремчета влияят много добре. Препоръчвам ги с две палчета :)

    ОтговорИзтриване
  3. I love vichy cosmetics :)

    Would you like to follow each other on gfc? Please let me know on my blog or follow me and i will follow you back:)

    Jolahogg.blogspot.ie

    ОтговорИзтриване
  4. На мен околоочния не ми допадна много, аз по принцип не обичам кремовете за околоочен контур, просто май не съм намерила подходящия, а и не търся много, много :) Но този за лице е стра-хо-тен :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥