Like a Monday... Happy New Year!

by - 22:11


Честита Нова година, приятели! 
Пожелавам на всички вас една по-добра, по-красива, по-вдъхновяваща година, изпълнена с хубави емоции, постигнати цели и сбъднати желания! Надявам се да сте си изкарали добре празниците и да са оставили във вас светъл спомен!


Аз прекарах чудесно в компанията на хубави и готини хора, на едно много приятно място, далеч от градския шум, на тишина и спокойствие, без телефон и интернет. Разбира се, успях да настина стабилно, нещо което става всяка година по това време. Сега пред мен се очертава една седмица на антибиотици и на топло в леглото. Но това не пречи на настроението ми и на желанието ми да пиша постове, да си върша работата от вкъщи и тн. 

Но да се върна към посрещането на Нова година. Прекарахме го в къща за гости в гр. Плачковци, в близост до Трявна. Поради лошото време и студа нямах възможност да направя снимки там, но пък по време на кратката ни разходка в Трявна успях да щракна няколко кадъра. Трявна ме омагьоса и със сигурност влиза в travel списъка за 2016-та. Мисля, че през лятото ще се получи един страхотен трип до там. А сега малко кадри от Трявна...

Даскаловата къща

Малко дюкянче на Майстор Петко Цървуаджия...

Часовниковата кула и стария мост

Часовниковата кула и площад "Капитан Дядо Никола"

Църквата "Св.Архангел Михаил"

Църквата "Св.Архангел Михаил"

Още една възрожденска къща, чието име не успях да запомня, така че още една причина за повторно посещение на Трявна

Котка в учудващо спокойно състояние при температура от порядъка на -6 градуса :)

Снимка от стария мост


Днес реших да ви покажа и някои от публикациите от миналата година, които си харесвам много и бих определила като любими. Освен на мен, се оказа, че някои от тях са любими и на вас спрямо статистиката на блога.


Февруари - One Year of Bloging
Август - Like a Monday 
Септември - Lip Pencils - Wycon & Essence
Октомври - Brand Focus: Golden Rose
Ноември - Autumn Lipsticks 2015
Декември - My Beauty Favorites for 2015


Kygo - Stay ft.Maty Noyes


И приключвам този пост с една песничка за лека нощ... или добро утро :) Скоро очаквайте и първите ревюта за тази година.





You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥