Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara Review

by - 10:55




Здравейте!

Днес ще ви споделя на кратко впечатленията си от спирала на Max Factor - Glamour Extensions 3in1 Volumizing Mascara. Честно казано мнението ми е 50 на 50, харесвам я до някъде, но не успя да се наложи като любимец. 


Опаковката на марката е обичайната за серията Masterpiece. обемиста е, но пък златистите орнаменти я правят да изглежда луксозна. Количеството й е 12 мл., а цената варира (около 20 лева по спомен). Може да се намери навсякъде, където се предлагат продуктите на Max Factor.
Срока на годност след отваряне е 6 месеца.


По принцип съм фен на марката Max Factor от много време насам. И честно, изпитах известно разочарование, когато установих, че тази спирала не работи добре за мен. Любимата ми спирала на марката 2000 Calorie е в пъти по-добра за мен. И все пак Masterpiece Glamour Extension също си има добри страни.


Спралата придава страхотна дължина на миглите, по-долу се вижда от снимките, но в никакъв случай не мога да потвърдя обещанието за обем, поне при мен нищо "обемисто" не се получава. Когато за първи път отворих спиралата тя беше прекалено течна, нещо кеото се получава с почти всички спирали, но след две седмици използване придоби нормална консистенция, която не е нито суха нито прекалено течна.  
Четката пък ми се стори много интересна - тънка, силиконова, като в края се удебелява, за да може с лекота да покрие и най-късите косъмчета. Доста идейно, добре се справя с късите ми мигли във вътрешния ъгъл на окото. Влакънцата на четката са къси и гъсто разположени. Хубавото е, че с тази четка няма как да прекалите с количеството туш.
Тушът е много наситено черен, покрива плътно миглите и ги подчертава отлично. Трайността е цял ден, не се рони и не се размазва. И тук идва другия ми проблем със спиралата - свалянето й ми е много трудно. Миглите ми стават като гума след като засъхне  и после свалянето й е трудна задача, пробвала съм със всичко, което имам за почистване на очен грим и винаги остава спирала. 

Четката:

На долните снимки - без спирала (ляво) и с два пласта Masterpiece Glamour Extensions (дясно):
Мисля, че спиралата страшно много ще се хареса на тези от вас, които имат по-гъсти мигли и търсят дължина, и харесват спиралите с тънки, силиконови четки. Аз лично също харесвам този тип четки, но за съжаление при мен обема "бяга". Обичам дълги мигли, харесва ми ефекта, който се получава с Masterpiece Glamour Extensions, но не ми допада spider look-а, който прдобиват миглите ми, просто защото им липсва обем. Трудното сваляне също е голям минус за мен, въпреки отличната трайност и липсата на ронене  размазване. Просто нещо ми липсва в тази спирала, за да мога да я включа в любимците си. Цената й е малко висока, но вички знаем, че спиралите на Max Factor се движат в този диапазон. Срещала съм я намалена, така че ако искате спирала, която да удължава миглите наистина добре и нямате проблем с трудното сваляне, то ви я препоръчвам.


Love you,

XOXO





You May Also Like

4 коментара

  1. Виж не се бях замислила над свалянето и :) Следващия път ще обърна внимание, но аз винаги слагам поне два щедри пласта и после не се изненадвам, че чистя дълго. И при мен нещо не може да се наложи, като любимец. Повече издължава, а аз търся ефекта на повече обем. На няколко пъти ми се случи и да се получи сепване на миглите в следствие на много туш и това ме накара да я прибера за малко. нещо не мога да проумея ефекта, за който говореха на събитието на Макс Фактор ;дд

    ОтговорИзтриване
  2. Same problem... липсата на обем някак си ми убива кефа от удължаването :) И при мен слепва, оставих я и сега не слепва, но пък наистина не виждам ефекта, който демонстрираха. А свалянето при мен е по-важно и от нанасянето, понеже губя много мигли ако спиралата е като бетон :D

    ОтговорИзтриване
  3. Колко отдавна отлагам това ревю... именно защото и на мен не се превърна в любимец....

    ОтговорИзтриване
  4. Сигурно зависи и от миглите, ти с какво я сва;яш, аз пробвах с 4-5 различни продукта и все ми е трудно :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥