Sephora Chocolate Moisturizing Body Lotion Review

by - 21:01




Здравейте!
Днес ще ви разкажа за един продукт с много изкушаващ аромат и добро хидратиращо действие - лосиона за тяло Chocolate на Sephora. Получих няколко запитвания за него, но за съжаление свободното време и музата май ме напуснаха, а и с това топло време почти не се задържам пред компютъра. Но стига оправдания, мисля, че скоро отново ще вляза в крак, а сега нека видим какво в лосиона ми хареса и какво не, тъй като си има плюсове и минуси. 


Първо за опаковката. Пластмасова, стабилна и доста обемна, а количеството е 190 мл (доста необичайно). Снабдена е с помпичка, която при завъртане не позволява влизането на въздух и ненадейно изтичане на лосиона. 
 Цената му е 15 лева и може да се намери логично в магазини Sephora. Лосиона има доста разновидности с доста привлекателни аромати и на мен лично ще ми е доста трудно да си избера кой да купя следващия път.
Срока на годност след отваряне е 12 месеца.


На дъното на опаковката може да видите и съдържанието:


Лосиона е с идеалната консистенция за мен - нито течен, нито гъст, нанася се много лесно, попива за секунди без да оставя мазни следи и лично аз усещам хидратация веднага след нанасяне. Не се усеща тежък на кожата, а тъкмо напротив. Аромата няма смисъл да го коментирам - доста силен, на какао.  Доста се доближава на шоколадовия бронзър на Too Faced (ако сте го подушвали, знаете за какво става въпрос). Аромата се задържа дълго време върху кожата. 


Харесва ми и бих купила, но с друг аромат за разнообразие. Хидратацията е добра и съм доволна от ефекта му, даже много. Аромата е също чудесен, но основен проблем ми е опаковката, която е прекалено обемна. 
Освен това имам проблем и с това, че голяма част от съдържанието остава по стените на бутилката, и към края вече става трудно да се изкара остатъка. В момента имам около 50 мл. по мой наблюдения, които мога да извадя след голяма борба с бутилката, тъй като не могат да достигнат до помпичката. 
Sephora предлагат и лосиони в обикновена тубичка от 150 мл, както и такива в кутии, за това се замислям дали следващия да не е в някоя друга опаковка, тъй като с тази наистина ми е доста трудно, а цената не ми позволява да го изхвърля полупразен. 


Надявам се това кратко ревю да ви е било полезно и интересно за четене, ако сте използвали лосионите на Sephora много ще се радвам да ми препоръчате някой :)

Love you,


XOXO






You May Also Like

4 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥