A-Derma Fluid Very High Protection SPF 50+ Review

by - 14:25


Здравейте, красавици!

Знам, знам, средата на август е, а този месец не съм пускала нито една нова публикация, бия се с камъни по главата за това, но... Е, ще стане много дълго да разказвам, мисля да отделя отделен пост отново с Life update за да ви разказвам, но днес ще ви насоча вниманието отново към слънцезащитен продукт, този път това е флуида A-Derma Fluid Very High Protection SPF 50+.


Вече сме към края на лятото, но слънцето продължава да си грее и да атакува кожите ни. Няма лошо, витамин Д е необходим за организма, но за кожата слънцето е както приятел, така и враг. И ако си падате по слънчевите бани, предстои ви ходене на море или планина, задължително е да използвате слънцезащита.


Относно A-Derma Fluid Very High Protection SPF 50+ - идва в пластмасова тубичка с количество от  40 мл. като моята е тестер (предоставена ми беше за тест и споделяне на мнение). Срока на годност на флуида е 6 месеца. Може да се намери в аптечната мрежа.


Съдържанието:


Консистенцията на A-Derma Fluid Very High Protection SPF 50+ е перфектна - нито гъста, нито прекалено течна. Предназначен е за уязвима нормална към смесена кожа, като предоставя много висока UVA/UVB защита, и съответно има SPF 50+.


 Тъй като вече знаете, че използвах друг крем за слънцезащита в началото на лятото, реших да използвам този някъде от края на юни до ден днешен.  Използвам го за лицето си по време на плаж или слънчеви бани на терасата. Попива бързичко в кожата без да оставя следи и мазен филм, но при досег с вода побелява. Не е фатално, важното е да предпазва, а моята светла кожа на лицето и многото лунички имат нужда точно от това. Лошото е, че при мен не върши работа като основа под грима, но пък не му е и това основната задача. Няма особен аромат.
Дали ме спечели - да, но не бих казала, че е нещо особено. Всъщност върши си работата отлично, но не можа да ми се наложи като фаворит.






*Продукта ми беше предоставен за тест и споделяне на мнение, което както винаги е лично мое и не е повлияно от този факт.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥