Perfect Nail Laquer 160

by - 11:39




Официално съм в творческа почивка от известно време насам, но нямаше как да пропусна да ви покажа любимия ми в момента лак за нокти на Perfect.
Благодарение на Мери от Berry's Place  най-накрая успях да си намеря подходящ нестандартен цвят за лятото, който търся от доста отдавна. 


Цвета се спряга за двойник на Essie Chillato от лятната им колекция за 2015-та, така и попаднах на Perfect 160. Видях в поста на Мери прекрасния цвят на Essie в цвят "шам фъстък" и веднага исках да го имам. Добре, че Мери спомена, че има и двойник, който е достъпен, та при следващата обиколка в Лили бях наредена до лаковете на Pefect, търсейки точно 160. Имайте предвид, че снимките са излезли една идея по-тъмни, в действителност цвета е доста светъл, не е ярък и натрапчив и най-добре се вижда реално на последната снимка от този пост.


Съдържанието:

Лака се нанася много лесно благодарение на голямата четка, покрива добре нокътната плочка и с две движения успявам да се справя. 


Цвета е плътен, но все пак на два пласта стои най-добре.
Количеството е 12 мл., цената беше около 2.50 лв. 



А цвета на ноктите ми изглежда ето така, на естествена дневна светлина без обработка, като малко бяга зеленикавия нюанс, но ако все пак имате представа за цвета предполагам сте наясно за сложността му за описване - зелено и жълто, съчетани съвсем деликатно :)


Страхотен цвят, носи лятно настроение и ме кара да се усмихвам, а вие имате ли любим цвят лак за летния сезон?


Love you,

XOXO







You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥