Maybelline Colorama Eye Shadow 606 Review

by - 22:58



Здравейте красавици!

Скоро ви показах някои от попаденията ми този месец и едно от тях беше единичната сянка на Maybelline Colorama с номер 606, която купих точно за 2,40 лв.  Обикновено не купувам единични сенки, палитрите ми ме удовлетворяват напълно за сега, но отдавна издирвам подобен цвят, който е идеален за есента. 


 Опаковката е сравнително стабилна и не се притеснявам, че ще се отвори преждевременно, лекичка е и е удобна за носене в чантата. Сянката върви със стандартен апликатор, който както се вижда, използвах няколко пъти. Единственото, което много ме дразни е е етикета с информация на български, лепнат на капачето. Супер дразнещо ми действа, както и прашинките навсякъде по кутийката, ама какво да се прави :)



На гърба можете да видите състава:


Maybelline Colorama в цвят 606 е страхотен ръждиво-златист цвят, който използвам за целия клепач или само в сгъвката на окото. Има блестящи частици. На моите кафяви очи цвета стои невероятно, много добър акцент е. Може скоро да ви покажа и снимка. Този цвят винаги го асоциирам с есен, много ми харесва, но със сигурност ще го използвам и за идващите празници. Ако не се лъжа цветовете, които се предлагат са 36 :)



Сянката е суха и твърда, малко трудно се използва с четка, може би наистина подходящо е да се използва апликатор, но не и този, който върви с нея. Не бих казала, че се разпрашва. Цвета не е много силно пигментиран и изисква наслояване, за да се получи плътния цвят, който е в опаковката. Използвам сянката с база и се получава добър резултат, издържа цял ден, но не съм пробвала как ще е без базата. 


За цена от 2,40лв. (редовна около 3-4 лева) за 3гр.  смятам, че наистина сянката е добро попадение. Използвам я непрестанно откакто съм я купила и ми харесва все повече и повече. 




Love you,

XOXO






You May Also Like

6 коментара

  1. Елвира Георгиева25 ноември 2014 г. в 8:31

    Аз имам 704, което е много хубаво златно, но до сега не съм и дала шанс и по-рядко съм я ползвала. Сега се замислям дали да не си взема още ;D

    П.П. Много готин шаблон на блога. Толкова е коледно <3

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен цвят! Аз имам един бял цвят със златисти отблясъци и съм доволна от качеството им особено предвид цената :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много го харесвам, мисля да се сдобия с още няколко единички :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ти, радвам се, че украсата ти харесва :) 704 мисля да си го взема, но имам два подобни цвята и чакам да свършат. Покрай празниците мисля, че ще имаш възможност да й дадеш шанс :)

    ОтговорИзтриване
  5. О, бяло със златисти отблясъци звучи много добре, кой номер е имаш ли представа? :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥