Bodi Beauty Pirin Dream Complex Products Range

by - 14:55


Здравейте, прекрасни!

Започвам нова поредица в блога, която ще е свързана изцяло с български марки и техните бщти продукти. Обмислям това отдавна и ето, че най-накрая успях да го направя. В навигационната лента на сайта вече има раздел Bulgarian Brands, където ще са събрани всички публикации с продуктите на български брандове. Започвам това начинание с марката Bodi Beauty, с която се запознах преди време на изложението "Златен лъв". Днес ще ви разкажа за няколко продукта от линията Pirin Dream Complex, която  се отличава със съдържанието на натурални растителни екстракти, витамини и етерични масла в комбинация с ябълкови стволови клетки PhytoCellTec


Продуктите, които ще видите по-долу са околоочен серум, нощен крем и измиващ гел за лице от серията Pirin Dream Complex. Нещо, което ми харесва в тази козметика е факта, че в състава няма парабени, феноксиетанол, минерални масла и оцветители.
По-горе споменах, че във формулата на продуктите са включени ябълкови стволови клетки PhytoCellTec, които спомагат за намаляване на дълбочината на бръчките, предпазват кожата от вредното влияние на слънцето и увеличават възпроизвеждането на клетките. Освен ябълковите стволови клетки, в състава може да видите и мурсалски чай, българска роза, екстракт от червена детелина, както и Matrixyl 3000 комплекс (в нощния крем), Beautifeye съставка (в околоочния серум) и др.


За старт предлагам да разгледаме околоочния серум Pirin Dream Complex Intensive Eye Contour Serum, който успя да ме спечели, защото за първи път виждам лек ефект върху тъмните си кръгове, нещо, което не успях да постигна с крем до сега по никакъв начин. 

Крема идва в пластмасова опаковка с количество от 15 мл., снабдено с удобна помпичка. Цената в сайта на марката е 8.88 лв.


В състава на околоочния серум влиза съставката Beautifeye, която е единствената съставка в света, създадена от фирма Sederma, която е насочена към укрепване на дермалната структура в зоната около очите, което съответно води до намаляване на бръчиците, редуциране на тъмните кръгове и торбичките. Отново активни съставки са и ябълковите стволови клетки, екстрактите от мурсалски чай, роза, овес и масла от бадем, авокадо и др.

Съдържание:


Относно борбата с тъмните кръгове - постоянство, търпение и точен продукт са моята тактика. Използвам серума почти два месеца, като го нанасям сутрин и вечер в зоната около очите. Серума има лека текстура, но попива бавничко, за това да си имате едно на ум. Аромата му е доста силен, на зелена ябълка. Като ефект усещам омекотяване на кожата и уплътняване така да се каже. С това уплътняване намаляха и тъмните ми кръгове, които при мен са резултат от тънка и светла кожа.
Количеството е достатъчно за дълго време, икономичен е и много ми хареса като ефект, така че продължавам да го използвам и след като го изхабя напълно ще има пълен отзив.


Pirin Dream Complex Super Repair Night Cream е нощен крем, който има регенериращ ефект за кожата, като действа през нощта. 

Идва в пластмасова кутийка с много приятен дизайн. Количеството му е 50мл., а цената в сайта на марката е 9.88лв.


В състава прави впечатление френската съставка Matrixyl 3000, чиято функция е бързото регенериране на клетките и намаляване на бръчките в дълбочина. Другите съставки в крема имат уплътняващ и защитен ефект, а витамините поддържат хидратацията на кожата и ускоряват възпроизвеждането на нови клетки.
Крема е подходящ за суха, нормална и чувствителна кожа.

Съдържание:


В комбинация с околоочния серум, това кремче върши страхотна работа. Кожата ми стана някак си по-плътна и по-"сочна". В случая бавното попиване и малко по-тежката текстура на крема (за суха кожа много подходящ) са оправдани, защото лека-полека крема успя да прояви ефекта си върху кожата ми. Продължавам да го използвам с удоволствие, единствено ме притеснява аромата, който е доста силен и може да не допадне на хора с по-чувствителен нос.


Измиващия гел за лице Pirin Dream Complex Facial Washing Gel вече сте виждали в блога,беше един от любимите ми продукти за месец март.
Измиващия гел идва в пластмасова опаковка с количество 150 мл. Опаковката много ми хареса, защото е от този тип, който изтласква продукта нагоре, по този начин няма как да не го изхабите до дупка (радвам се, че виждам български продукт в такъв тип опаковка).
Pirin Dream Complex Facial Washing Gel може да се използва върху всеки тип кожа, обогатен е с екстракти от мурсалски чай, червена детелина и българска роза.
Цената в сайта на Bodi Beauty е 7,13 лв.


Гела е снабден с удобна помпа за дозиране, на мен ми стигат две помпички за пълно почистване на лицето. Бих определила гела като доста икономичен.

Съдържание:


С ръка на сърцето мога да кажа, че това е един от най-подходящите за моята кожа почистващ продукт, който съм използвала. Останах очарована от факта, че няма никакво изсушаване на кожата ми, а дори усещах и лека хидратация след употребата на гела. Има мазнееща текстура, което помага за свалянето на грима от лицето, не се пени прекалено много, но почиства добре. Аромата и тук е доста наситен и свеж, характерен за серията Pirin Dream. След като използвам гела минавам лицето си и с мицеларна вода като тампончетата, които използвам са доста по-малко от обичайното.


На кратко да обобщя моите впечатления от опита ми с продуктите от серията Pirin Dream Complex - голямо удоволствие, и по-скоро удовлетворение от факта, че българска марка може да седи достойно до чуждестранни брандове по качество на продуктите си. Освен това опаковките са на ниво за тази серия, което също си е фактор, както вече не веднъж съм коментирала в блога. Харесаха ми текстурите на продуктите, всички си паснаха с моя тип кожа. Като се замисля състава на продуктите е добре подбран за да даде макар и лек, но видим ефект върху кожата ми за 2 месеца. Цените са повече от достъпни, марката може освен онлайн, да се намери в аптечната мрежа. Единствен недостатък, който на мен не ми пречи, но трябва да отбележа е прекалено силния аромат на крема и околоочния серум. 

Марката Боди Бюти съществува от 1991г., продуктите и се произвеждат в гр.Пловдив. В лабораторията на марката се създават нови продукти, в които се влагат иновативни, прецизно подбрани съставки. Фирмата има 5 патента и над 300 внедрени козметични продукта. Всички продукти се подлагат на тестове и дерматологичен контрол. Марката предлага различни козметични серии, които задоволяват нуждите на различните типове кожи - Pirin Dream Complex, натурална серия Pirin Dream, Rooibos-Stars, Биле и др.
Продуктите на Bodi Beauty можете да разгледате на техния официален сайт  www.bodid.net, а в София могат да бъдат намерени в следните магазини и аптеки:
Аптеки Ремедиум, Аптеки Фармахит, Магазин Елитис (Централни хали), Магазини Христина, Централна билкова аптека (ул. Юри Венелин 1), Магазин Тити (пазара - Красна поляна), Аптека Аркус (ул. Екзарх Йосиф 28), Магазин Дора (ул. Княз Борис 77), Магазин Шивачката (бул.Васил Априлов 12), Магазин Макслайф (ул. Васил Левски 46), Магазин за козметика от България (бул.Патриарх Евтимий 26), Магазин Ралидея (кв.Павлово, ул.Пирин 7), Аптека Дени 1 (жк.Младост 2, бл.280), Аптека Дени 2 (кв.Редута, ул.Велчо Атанасов 53).






You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥