Лятото беше ароматно под душа с...

by - 15:25




Здравейте, бютита!

Днес реших да направя един малко по-дълъг пост за душ-геловете, които използвах това лято. Тъй като имам нещо като мания относно душ - геловете, винаги в банята ми се събират поне 4-5 различни вида. Честно казано, не ми се пише отделен пост за всеки един от тях, за това ги събрах всички тук, на едно място и ще ви разкажа на кратко по нещичко за всеки.

Ще започна с двата мой фаворита, които просто обожавам и със сигурност ще продължа да купувам - Korres Fig Moisturising Shower Gel и Stani Chefs Hair & Body Shower Gel с кокос и мляко.

И двата душ-гела вече са към края си и мога да кажа, че  употребата им под душа е истинско удоволствие.


Korres Fig Moisturising Shower Gel - най-интересният аромат на душ-гел, който съм усещала някога - смокиня. Не мога да го сравня с нищо, използвано до сега. Ако следите блога, знаете от къде се сдобих с него. Гръцката марка Korres е известна с козметиката си, съдържаща до 99,8% натурални съставки. За мен лично беше непозната и ми беше любопитно да пробвам техен продукт, като сега желанието за още проби нарастна. Не знам колко е натурална всъщност козметиката им, тук може някой, който е компетентен и запознат с марката да изкаже мнение. На мен всичко в този продукт ми хареса - страхотен аромат, който усещам и след като изляза от банята, обилна пяна и чувство на свежест след употребата му, и мека кожа. Душ-геловете, както и другите продукти на марката можете да откриете в магазина им на ул. "Кракра" 12 в гр. София или в сайта им - http://www.korres.bg/. А в wishlist-a ми за есента попада ето този техен продукт с ирис (мисля, че е логично да си избера точно него :). Очаквайте отзиви.



Stani Chef's Hair & Body Shower Gel - част от продуктовата гама на българската козметична марка "Христина". Страхотен! Кратичко с една дума! 100% натурлен, без химии и гадории. Много приятен и лек аромат на кокос и мляко, не много обилна пяна, действа омекотяващо на кожата, тъй като е предназначен за суха кожа. Освен това може да се използва и като шампоан, аз го използвах и за косата си и много ми хареса, тъй като я измива добре и я наистина мека.  Продуктите на Stani Chef's Body Food Cosmetics можете да разгледате тук - освен душ-гелове, се предлагат и лосиони за тяло, пилинг-скраб и крем за ръце и крака, а цените са направо нищожни спрямо качеството, което се предлага. Аз съм си набелязала няколко нови аромата, които нямам търпение да поръчам, но след като изхабя всичко останало, тъй като влизам в етап на разумно пазаруване.


Следващите два душ-гела също много ми харесват, този на Aroma все още е в тестов период, а този на Balea е поредния техен душ-гел, който купувам и от който съм доволна.


Aroma Cocktails Pina Colada Shower Gel - след масивната реклама, която марката направи на новата си серия Cocktails, която включва и лосион за тяло, а и след като ги видях на промоция в ДМ, реших да пробвам. Количеството на душ-гела е 500 мл, което си е доста, в сравнение с другите предлагани на пазара, но пък не е много икономичен. Аромата е доста силен, точно на Pina Colada, даже ти идва да си пийнеш една под душа :) За съжаление аромата не се задържа след банята. Не мога да кажа, че има някакъв кой знае какъв ефект върху кожата. Хубаво е, че не съдържа парабени. В сайта на Арома можете да разгледате предложенията им, като в момента има доста добри намаления на комплекти. 


Balea Dusche & Creme Mandarine - както казах, поредния крем душ-гел на Balea, който минава през ръцете ми. Приятен и лек аромат на мандарина, обилна пяна и овлажняване на кожата, pH-неутрален. Харесвам душ-геловете на Balea, защото са достъпни, предоставят страхотни аромати, особено в лимитираните серии и са качествени. 

Е, това бяха моите продукти за под душа това лято, време е да се настроя на есенна вълна, но със сигурност ще си оставя един летен аромат, който да ми напомня за хубавите преживявания :)


Love you,

XOXO




You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥