Life Update или къде се губя последния един месец...?!)

by - 12:10


Здравейте, прекрасни!

За пореден път пиша подобен пост, в който обяснявам къде съм, защо няма публикации и тн. Първо искам да изразя благодарност към всички вас, които въпреки отсъствието ми, продължавате да следите блога, да ме подкрепяте... Тази публикация няма да е тип оправдание, а нещо като кратък разказ за пътешествия, събития, неща, които ми се случиха през миналия месец, който всъщност беше едно постоянно люшкане от едната крайност до другата.


Като за начало ще ви споделя няколко любими кадъра от моите пътешествия миналия месец. 
Прекарах няколко дни в Копривщица по работа. Ей, който не е ходил там веднага да се поправи - уникално място, любимо кътче от България, което бих посещавала при всяка възможност. 


По време на една от практиките със студентите от 1ви курс Геология към СУ посетихме така любимата Витоша. Местността позната ли ви е? За феновете на скалното катерене "Комините" са чудесно място за приключения, а гледката към София е неописуема.


По време на теренна работа се натъкнах на това скрито историческо място в Златипка Стара планина. Еленската базилика се намира в близост до с.Антон. Няма табели, няма упътвания до там... А трябва! Мястото е невероятно, точно под базиликата има и хижа. Не мога да повярвам. че това място не е сред популярните туристически дестинации.


Пътуването до Турция...
Беше вълшебно, видях такива красоти, че очите ми останаха там. Имах нужда от почивка след няколко неприятни случки и това пътуване дойде точно на време. Очаквайте и няколко пътеписа това лято :)


NEO DERVISH - още едно невероятно изживяване, този път на родна почва. Впечатленията ми не мога да опиша с думи, но емоциите и усещането по време на този танцов спектакъл на Зиа Азази бяха "един път"! 


След почивката дойде ред и на ремонта... ах, хора не започвайте ремонт на 40-градусова жега, никога! Изпиха ми се силите, съответно всеки опит за блогване беше заменен с мигновенно заспиване. В крайна сметка съм доволна от целия този зор, има още неща за оправяне, но вече съм по-спокойна и мога да се заема с любимото ми хоби.


Покрай ремонтите и забързаните обороти не ми оставаше време да се гримирам много, така че си изкарах почти без грим миналия месец! Кожата ми тържествува, защото успя да си почине и тя най-накрая :)


Относно събитията - успях да пропусна няколко, но пък успях и да присъствам на представянето на новата гама продукти на Galenic - Aqua Infini.


Останах много впечатлена от атмосферата, а продуктите са също доста интересни, като текстура нямат нищо общо с продуктите, които съм изпозлвала до сега.


В цялата тази лудница успях да скокна и до близкия мол. Суотчнах цветовете на новите матови червила на GR и от всички си харесах само два. Скоро ще има ревю...



Разбира се това не е всичко, имах и страшно мнго странична работа, както и неприятни случки, които предпочитам да не си спомням... Но месеца почти свърши така, че всичко остава зад гърба ми. Продължавам с усмивка и нови, свежи идеи, нови постове, игри и разни други интересни проекти. 


А на вас пожелавам едно незабравимо, слънчево лято, пълно с усмивки, студени напитки и дълги нощи!

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥