H&M Blushers Review

by - 11:25



Ружове, ружове... отдавна съм скарана с тях, докато не попаднах на тези - H&M Blush Stick и H&M Make Me Blush Blusher. Както знаете в момента тече разпродажба в магазините на H&M и аз, за да не остана по-назад, реших да видя дали мога да се възползвам. Имах късмета да отида на втория ден, когато все още всичко беше налично и грабнах тези два ружа. 


По принцип ружове не използвах, не ми допадаше как седят на лицето ми, а и ми е трудно да си избера цвят, но пък реших да рискувам с тези двата, които ми излязоха 4 лева. Редовната им цена беше около 8-10лв. В момента H&M се подготвят за новата колекция гримове, които ще внесат, за това е и тази голяма чистка. Не съм сигурна дали е останало нещо по рафтовете вече, освен лаковете за нокти, но ако имате път към H&M можете да хвърлите едно око.


H&M Blush Stick е кремообразен руж под формата на стик. Струваше ми 2 лева. Буквичките се изтриха много бързо от носенето в несесера, но няма как... Количеството е 4 грама. Ружа по принцип е опакован в пластмасова опаковка, но аз я изхвърлих веднага.

Съдържанието:

Цвета, който си избрах е Pale Pink - най-светлия цвят, който е нежно розов (на снимките изглежда оранжавеещо, но реално не е). Цвета е светъл, подходящ е за светла кожа, на тъмна няма как да се прояви цвета, или просто ще е съвсем деликатен. За това и го избрах, ще ми върши работа и лятото, и зимата.


Ружа е кремообразен, мек и се разнася лесно с пръст. Позволява наслояване. Дразни ме само това, че се разтича по опаковката след като го използвам. От към трайност не е много издържлив - в най-добрия случай при мен издържа до 4 часа, без нищо фиксиращо отгоре, а после изчезва, направо ми попива в кожата. Харесва ми свежия вид, който придава. Това лято пренебрегвам матирането и залагам на по-"лъскавия", свеж вид, така че това ружче спомага доста за това. Няма блестящи частички в него. 


Другият руж H&M Make Me Blush Blusher е прахообразен. Кутийката е много приятна, затваря се плътно и няма как да се отвори случайно. Количеството е 7,2 гр. и отново ми излезе 2 лева.
Цвета, който избрах е 18 Sweet Rose - много приятен розов цвят, който можете да видите на долната снимка.

Съдържанието:

Ружа има фини бляскави частички, които се опитах да уловя на дневна светлина.  Цвета стои много добре на кожа с тен, за това ще го използвам само лятото. Пигментиран е достатъчно, може да се наслоява за да стане по-наситен цвета. Не се разпрашва изобщо и с правилната четка се нанася лесно.


И двата ружа ми харесват, ще ги използвам и лятото, и зимата, а и някак си успях да се възприема най-накрая с такъв вид продукт. Ако случайно ги мернете някъде, пробвайте. За цената си от 2 лева не мисля, че има какво да загубите :)


Love you,

XOXO







You May Also Like

2 коментара

  1. Сложи крем-ружчето в хладилника, преди ползване, за да не се разтича :)))
    Аз така спасих червилата си сега от огромните жеги, преди да ги намеря в течно състояние хахаха
    Една от най-близките ми приятелки ми прати и на мен разни неща от разпродажбите, два ружа, сенки и разни моливи за очи. Моливите и тях пъхнат в хладилника, че само от пътуването се бяха размекнали :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси Меринка, сложих го и вече всичко е наред :)) С червилата нямам проблем за сега, но кокосовото масло замалко да отидде цялото на пода, беше станало на олио :D

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥