Bio Rhythm Shower Gel by Natural Cosmetic

by - 22:03


Здравейте!


Изключително много се радвам, че напоследък на нашия пазар излизат български марки - нещо, което не помня отдавна да е ставало, а сега като че ли има някакъв бум. Една от тези български марки е Natural Cosmetic, а днес ще ви запозная с техния душ-гел Bio Rythm с масло от моринга.


Душ гела идва в пластмасова опаковка, а количеството му е 300 мл. Честно казано допадна ми тази опаковка - семпла и изчистена, с метална капачка на винт, нищо претруфено. Спрямо описанието в сайта на марката, опаковката е 100% рециклируема. И тук виждам някаква тенденция към подобряване на опаковките от козметичните фирми, които напоследък наблягат на разградими материали за опаковките и етикетите. Още по-хубаво- грижата за природата винаги прави впечатление.

Състава на душ гела можете да видите на долната снимка:


Липсват съставки с животински произход, без парабени, сулфати и т.н. Душ гела е подходящ за всички типове кожа, а маслото от моринга подхранва и хидратира.
Малко инфо за морингата... мисля, че ще е интересно, аз лично изобщо не знаех какво е моринга. Разбрах, че това е дърво, което често е наричано "дървото-чудо", защото вирее на места, които са крайно неблагоприятни, а дори и след като бъде отсечено, продължава да живее и да ражда плодове, дори в най-сухото време. Маслото от семената на морингата се използва за козметични цели. Освен това има антимикробно действие, а високите й хранителни качества я правят добър източник на витамини и протеини. Ако искате да научите повече за това дръвче-чудо, можете да погледнете сайта, от който почерпих цялата тази информация - www.kukuriak.com/moringa/.


Консистенцията на душ-гела е точно като гелообразна, с множество балончета. Има много приятен аромат, свеж и ми напомня на продукт, който съм изпозлвала в миналото. Наистина свеж аромат, който ми е трудно да опиша, но долавям цитрусови нотки, както и аромата на хвойна или бор. 


Душ-гела се пени добре и омекотява кожата след употреба. Аромата е силен докато сте под душа, но после бързо се изпарява. 
Със сигурност бих пробвала и другите видове от серията, а вие ако си падате по ненатрапчивите, но свежи аромати и тръсите душ-гел, който да има ефект докато сте под душа, хвърлете им едно око. Можете да разгледате асортимента на Natural Cosmetic в официалния им сайт, където освен душ-гелове има и козметика за лице, както и други глезотийки -



Love you,


XOXO







*Продукта ми беше предоставен от представител на фирмата. Мнението ми е на базата на опита ми с продукта и не е повлияно по никакъв начин.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥