Essence All About Matt Compact Powder

by - 14:34






Здравейте, красавици!

Изпитах голямо желание да направя ревю на продукт, който влезе в графа "любими" за това лято. Благодарение на съвета на Beautiful Sin, а и на ревютата на няколко блогърки, успях да намеря най-подходящата пудра за мен. Знаете, че не съм почитателка на пудрите, но тази определено успя да ме спечели, за това вече и аз съм в отбора на пудрещите се :)

Фиксиращата компактна пудра Essence All About Matt е летния must have за мен. По принцип нямам проблем с лъщенето през лятото, но като че ли матовия финиш ми допада повече напоследък от glow вида. След дълго чудене от моя страна, ровене в интернет и съвета на Beautiful Sin се сдобих с тази прозрачна пудра, която постига точно ефекта, който искам.


Както се вижда от снимките, пудрата е бяла на цвят, но при нанасяне покрива като прозрачен воал кожата. Обикновено я нанасям с Buffing четката на RT или четката за пудра на Essence върху цялото лице. Няма брашнен ефект, но все пак не трябва да се прекалява. Не се свлича с времето и е сравнително трайна - при мен издържа около 4 часа в топло време, като след това започват леките проблясъци по челото :) Иначе издържа и повече, последния тест, който издържа беше излизане по женски - около 8 часа не помръдна. Фиксира и матира много добре.


 Количеството й е 8 гр., а цената около 7 лв. Може да се намери във всички магазини, предлагащи продуктите на Essence.



Проблем при мен се оказа опаковката. Капачето започна да се поклаща заплашително, като пред счупване. Иначе се затваря плътно и няма опасност от нежелано отваряне.

Съдържанието можете да видите тук:



Не запушва порите, лека е и не стои тежко на лицето. Бих казала и, че е доста икономична и стига за доста време. Няма го и досадното разпрашване при взимането с четка.




Мнението ми за тази пудра е изцяло положително, никакви забележки. За тази цена пудрата изцяло си заслужава и съм адски доволна, че избрах точно нея. Със сигурност става редовна покупка. Ако се чудите каква фиксираща пудра да си вземете, и то от бюджетните марки, с две ръце ви препоръчвам тази. 

* Ревю на пудрата можете да видите и в тези блогове:

http://megun4i.blogspot.com/2014/04/essence-all-about-matt-fixing-powder.html

http://girlstemptation.blogspot.com/2014/06/essence-all-about-matt-fixing-compact.html


Love you,


XOXO










You May Also Like

6 коментара

  1. Ооо и на мен ми е любим продукт! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Имах прахообразния вариант на Есенс преди години, но нещо не се спогодихме много добре, дано тази е по-добра :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За прахообразния четох доста отрицателни мнения, предполагам че доста се различава от тази.

      Изтриване
  3. Looks like a great product! Just found your blog and really love it! Would you like to follow each other on GFC, facebook and bloglovin to stay in touch? Let me know, thanks!

    xx,

    www.mellowyellowblog.com

    ОтговорИзтриване
  4. I like essenc cosmetics:) they are very good quality:)
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥