Balea Waschpeeling Review

by - 18:41





Второто ревю, което ще ви покажа днес е за един не много типичен за мен продукт, а именно пилинга за лице с малина на Balea за всички типове кожа. Както напоследък често споменавам, смених изцяло начина, по който се грижа, а и почиствам лицето си. Тази промяна включи и добавянето на нови продукти към арсенала ми. И преди съм използвала пилинг, но някак си или не съм уцелвала подходящ, или изобщо не ми се е занимавало. 


Тубичката е с количество от 150 мл, а цената беше около 4 лева. Можете да го намерите в ДМ. Етикета на български отново беше сбъркан и вместо упътване за пилинга имаше упътване за тоник от серията Young Soft+Care. DM България, мисля че е редно да сте малко по-внимателни с етикетите, това е третия продукт, който купувам със сбъркан етикет! В крайна сметка трябва да науча немски за да няма объркване, така ли?! 

Съдържанието:


Като изключим мрънкането ми от горните редове пилинга с малинка се оказа много приятен продукт всъщност. В началото бях малко скептично настроена, защото когато чуя пилинг се сещам за големи драскащи частици. В случая този има съвсем мънички частици, които по никакъв начин не нараняват кожата ми. Все пак ако сте с чувствителна и суха кожа си имайте едно на ум, защото може и да не ви допадне ефекта. Съдържанието на витамин Е и В5 предпазват кожата от изсушаване. Може да се използва сутрин и вечер върху лицето, шията и деколтето.


Аромата ми напомня на някакви детски дъвки от едно време. Консистенцията му е доста течна. Лично аз го използвам вечер, върху лицето си, след като сваля грима си с мицеларна вода. Намокрям лицето си и нанасям тънък слой, а след това минавам с четката за лице Silk'n DualClean, за която наскоро ви разказах. Пробвала съм и да масажирам с пръсти, но ефекта е по - слаб, а и в този случай трябва малко повече продукт. По време на почистването не усещам драскане, парене или нещо неприятно. След като измия лицето си и подсуша, кожата ми изглежда много по-чиста и гладка. Отдавам това и на четката, комбинацията върши чудеса наистина. Има съвсем леко опъване на кожата, когато изсъхне, но не е нещо кой знае какво. 


И накрая - харесва ми. Определено бих купила отново, когато изхабя тази опаковка. Аромата е малко по-изкуствен и би подразнил носа на някои от вас, така че го подушете, ако смятате да го пробвате. Не забравяйте, че наблюденията над пилинга са спрямо моята кожа, при вас може да има друг ефект и да действа по друг начин.

Имате ли си любим пилинг за лице и тяло, можете в коментарите да ми препоръчате :)


Love you,

XOXO






You May Also Like

7 коментара

  1. Веселина Грозева17 март 2015 г. в 23:27

    Пилингите за лице и тяло са едни от любимите ми и задължителни продукти.Пробвала съм много и различни марки,но наскоро открих МОЯ пилинг за лице.Направо се влюбих в него.Ако почна да го хваля ще изпиша цели фермани.След употреба кожата е мекичка ,подхранена и толкова гладка,чиста и буквално сияеща.Ако си експериментаторски настроена може да го пробваш , понеже е handmade .След известно проучване на няколко български .... производители не е точната дума май...по-скоро...работливи,магични феи,защото май всичките са жени :) , се спрях на Dihana Cosmetics . За мен това си е все още неизследвана област,но този ексфолиант ме вдъхнови да изпробвам още подобен тип продукти.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм със смесена към мазна кожа и този пилинг доста ми изсушаваше. Изхвърлих го почти пълен. :(

    ОтговорИзтриване
  3. Звучи много добре, можеш ли да ми дадеш някакъв линк за да разгледам какво предлагат?

    ОтговорИзтриване
  4. Различните кожи реагират по различен начин, няма как на всички да ни хареса за жалост :(

    ОтговорИзтриване
  5. Страааашно се радвам,че на теб ти е допаднал и ще си го ползваш по предназначение-аз го използвам за тялото и се справя къде-къде по-добре от колкото на лицето ми,но това си е мой проблем хах различни кожи-различни реакции към продуктите-няма как просто!Страхотно ревю-ползвай си го с удоволствие пилинга! <3

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ти, наистина предлагат страхотни неща, скоро мисля да поръчам :)

    ОтговорИзтриване
  7. Веселина Грозева24 март 2015 г. в 23:54

    Чудесно ,много се радвам ,че са ти харесали ! Ще очаквам да споделиш и мнение,защото съм хвърлила око на още едно-две нещица,които при първа възможност ще си взема.

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥